Βόλεϊ: Νίκη τετράδας για Άρη και σωτηρίας για Κηφισιά

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 22:35
MOTION TEAM/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Με πρωταγωνιστές τους Τζελάτη, Κυριακίδη, καλό σερβίς, λίγα λάθη και γρήγορη ανάπτυξη ο Άρης επικράτησε του Παμβοχαϊκού στη Μίκρα με 3-1 σετ.

A- A A+

Ο Άρης και η Κηφισιά σημείωσαν σπουδαίες νίκες επί των Παμβοχαϊκού και Παναθηναϊκού, αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

Με πρωταγωνιστές τους Τζελάτη, Κυριακίδη, καλό σερβίς, λίγα λάθη και γρήγορη ανάπτυξη ο Άρης επικράτησε της πελοποννησιακής ομάδας στη Μίκρα με 3-1 σετ και άλλαξε τα δεδομένα για τις θέσεις 3-6 της βαθμολογίας.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν εκ νέου στη διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα, ενώ ο Παμβοχαϊκός έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει την 2η θέση, που μένει πλέον ανοικτή στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Στην Κυψέλη, η Κηφισιά πήρε σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0 και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία., σε αντίθεση με τους «πράσινους» που παρέμειναν προτελευταίοι με 15 βαθμούς και το μέλλον τους στην Α1 φαντάζει ασαφές και αβέβαιο.

Αντίθετα με τους άνδρες, η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού νίκησε με 3-1 το Ανατόλια στο κλειστό της Κυψέλης και αύξησε τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις