Τρίποντο-ανάσα για Πανιώνιο

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 19:08
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα της Νέας Σμύρνης επί του Πανθρακικού με 2-0.

A- A A+

Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη που ζητούσε στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανθρακικό, του οποίου επικράτησε με 2-0 (35΄ Σάμαρης, 41΄ Καμπάνταης) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και βελτίωσε σημαντικά τη θέση του στη βαθμολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το πρώτο ημίωρο του αγώνα πέρασε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, καθώς η ακριτική ομάδα ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα και προσπαθούσε να χτυπήσει σε κάποια από τις αντεπιθέσεις που οργάνωσε, με εκφραστές τους Μουνάφο, Βαϊρουά και Παπαδόπουλο.

Ο Πανιώνιος έδειχνε αγχωμένος, αλλά από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη στο 35΄, οι γηπεδούχοι «λύθηκαν» και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 2-0, με ένα εξαιρετικό σουτ του Καμπάνταη έξω από την περιοχή, στο 41ο λεπτό. Στο 44΄ πάντως ο Λαδάκης θα μπορούσε να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι, αλλά αν και μόνος στην περιοχή σούταρε πάνω από το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ επιθετικά στην επανάληψη και περιόρισαν τον Πανιώνιο σε παθητικό ρόλο. Οι «κυανέρυθροι» έδωσαν, αδικαιολόγητα, πολύ χώρο και όπως ήταν φυσικό, ο Πανθρακικός άρχισε να απειλεί, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 47΄ με τον Παπαδόπουλο να αστοχεί ελάχιστα στο διαγώνιο σουτ που επιχείρησε.

Προϊόντος του χρόνου η πίεση των παικτών του Παύλου Δερμιτζάκη υποχώρησε, με μοναδικά αξιοσημείωτα γεγονότα την αναγκαστική αλλαγή του Λαδάκη (τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Αραβίδη), μια μεγάλη απόκρουση του Γιαννακόπουλου σε σουτ του Παπαδόπουλου στο 89΄ και την αποβολή του Ρόκα στο 90΄, με δεύτερη κίτρινη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις