Πολύ μεγάλη νίκη για Πλατανιά, 2-1 την ΑΕΚ

Έξι βαθμοί στους δύο τελευταίους αγώνες για την ομάδα των Χανίων
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 19:07
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΕΚ - Πλατανιάς Χανίων

A- A A+

Δεύτερη συνεχής νίκη και σημαντική βαθμολογική άνοδος για τον Πλατανιά, που με πρωταγωνιστή τον Ναζλίδη επικράτησε στα Περιβόλια της ΑΕΚ με 2-1, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και διέκοψε το αήττητο σερί που διατηρούσαν οι «κιτρινόμαυροι» στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Η Ένωση μπήκε στον αγωνιστικό χώρο σαν «υπνωτισμένη», ο Πλατανιάς σαν… δαιμονισμένος κι έτσι μόλις στο 3ο λεπτό οι παίκτες του Αναστασιάδη πανηγύρισαν για το 1-0 που σημείωσε με κεφαλιά ο Ναζλίδης από φάουλ του Κάλαϊτζιτς, νικώντας κατά κράτος στον αέρα τον Μπουγαΐδη.

Δύο λεπτά αργότερα παραλίγο να γίνει το 2-0, όταν ο Κωνσταντόπουλος έπεσε σωτήρια στην αριστερή γωνία για να αποκρούσει το σουτ του σκόρερ. Στο 16΄ το βολέ του Τετέ πέρασε μόλις άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι, για να ισοφαρίσει η Ένωση ένα λεπτό αργότερο με πανομοιότυπο τρόπο: το εκπληκτικό φάουλ του Γκερέιρο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Φέτσης στην επαναφορά με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Νωρίτερα (11΄) ο Καστέλς είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό και αντικαταστάθηκε μόλις στο 14ο λεπτό, για να διακομιστεί στο νοσοκομείο των Χανίων και τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ρήξη τετρακέφαλου.

Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε χωρίς κάποιος από τους δύο αντίπαλους να μπορέσει να επιβάλει το ρυθμό του, με την ΑΕΚ να έχει ένα καλό σουτ του Μητρόπουλου που πέρασε άουτ (64΄) και τον Βλάχο να παθαίνει τράβηγμα και να αντικαθίσταται στο 69΄. Στο 74΄ και σε πτώση του Ναζλίδη από μαρκάρισμα του Καραλή ο Ιωαννίδης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Αναστασάκος με ψυχραιμία ξεγέλασε τον Κωνσταντόπουλο για το 2-1, σημειώνοντας το 6ο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ για να ισοφαρίσει χάθηκε στο 85΄ από τον Κατίδη, όταν ο Πετρόπουλος του έστρωσε την μπάλα αλλά αυτός σούταρε αδύναμα και ο Κηπουρός απέκρουσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις