Νίκη στο... παρά τρία και δεύτερη θέση για τον Αστέρα

Οι Αρκάδες νίκησαν τον Λεβαδειακό με γκολ στο 87΄
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 16:52
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος επέστρεψε ο Αστέρας Τρίπολη. (Φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος επέστρεψε ο Αστέρας Τρίπολης, που με γκολ του Φραγκουλάκη στο 87ο λεπτό νίκησε 1-0 το Λεβαδειακό στην αρκαδική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο β΄ ημίχρονο και δημιούργησαν φάσεις για γκολ, που ήρθε τελικά από μία κόντρα αλλά αυτό ουδόλως ενόχλησε παίκτες και φιλάθλους του Αστέρα.

Κατά περίεργο τρόπο οι δύο ομάδες, από τις ποιοτικές και επιθετικές του πρωταθλήματος, δεν θέλησαν να ρισκάρουν στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Γιώργος Παράσχος γνώριζε πολύ καλά τι συμβαίνει όταν δίνεις χώρο στους Αρκάδες, ενώ ο Σάκης Τσιώλης ήξερε ότι απέναντί του σήμερα βρισκόταν ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος.

Ως εκ τούτου οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές και συνοψίστηκαν σε δύο σουτ από την πλευρά των φιλοξενούμενων, το πρώτο από τον Πόι στο 12΄ και το άλλο από φάουλ του Καγεχόν στο 33΄, με τον Φούλοπ να επεμβαίνει θετικά και στις δύο περιπτώσεις.

Έχοντας σπαταλήσει 45 λεπτά ο Αστέρας μπήκε στην επανάληψη για να παίξει πιο επιθετικά. Οι Βοιωτοί είχαν καλή ανασταλτική λειτουργία αλλά κινδύνεψαν σοβαρά δύο φορές στο τρίλεπτο 63΄-66΄, όταν στην εκτέλεση κόρνερ του Ράγιος (63΄) Μπαρτολίνι και Σανκαρέ είδαν την μπάλα να περνά από μπροστά τους αλλά να μην προλαβαίνουν και στη συνέχεια (66΄) , από σέντρα του Κοντοέ, ο Ντε Μπλάσις σούταρε άστοχα από τη μικρή περιοχή.

Ο Αστέρας κυριαρχούσε, η είσοδος του Κοντοέ είχε δώσει πολύ ενέργεια και στο 74΄ ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δημιοιύργησε την ευκαιρία του αγώνα, όταν από το γύρισμα του Λένσε σούταρε και ο Μουλόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή γλυτώνοντας την ομάδα του από ένα σίγουρο γκολ.

Αφού στο 84΄ το σουτ του Αλβάρες έφυγε ελάχιστα άουτ και ο αγώνας φαινόταν να οδεύει προς ένα μεγαλοπρεπές 0-0, στο 87΄ ο Ράγιος εκτελεί κόρνερ, ο Λένσε σούταρε, η μπάλα στρώθηκε στον Φραγκουλάκη που έκανε την προσπάθεια, για να κοντράρει η μπάλα και να καταλήξει στα δίχτυα του Κυριακίδη.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις