Μπάσκετ: Ο Νοτσιόνι στέλνει τον Ολυμπιακό στο... final-4

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 14:08
EPA/David Aguilar

Ο άσος της Κάχα Λαμποράλ, Άντρες Νοτσιόνι.

A- A A+

Με πολύ κολακευτικά λόγια για την αξία του Ολυμπιακού ως σύνολο αλλά και των αθλητών του ως μονάδες αναφέρθηκε ο άσος της Κάχα Λαμποράλ, Άντρες Νοτσιόνι, σε δηλώσεις του προς τον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ».

Ο Αργεντινός σταρ του ισπανικού συλλόγου μίλησε λίγη ώρα μετά την ήττα της ομάδας του από τους «ερυθρόλευκους», που πλέον τη φέρνει σε μειονεκτική θέση έναντι των πρωταθλητών Ευρώπης. 

«Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα, πολύ σκληρή και ανταγωνιστική, με θαυμάσιους  παίκτες, δυνατή έδρα και πιστεύω ότι θα πάει καλά. Τώρα μέχρι πού θα φτάσει κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, αλλά είναι στα φαβορί για το φάιναλ-4,» δήλωσε Νοτσιόνι.

Ο πάουερ φόργουορντ της Κάχα Λαμποράλ ρωτήθηκε, επίσης, αν μπορούν να ξαναβρεθούν μαζί στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του όλοι εκείνοι οι άσοι που χάρισαν στην Αργεντινή το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του 2004.

«Θα ήταν ωραίο να ξαναπαίξουμε όλοι μαζί, όπως τότε στην Αθήνα που είχαμε σημειώσει μια μεγάλη επιτυχία. Όμως αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το σκεφτούμε καλά ο καθένας ξεχωριστά. Έχουμε καιρό μπροστά μας και θα δούμε τι θα αποφασίσει ο κάθε παίκτης μόνος του,» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις