Μάχες σε πέντε μέτωπα

Η 23η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με πέντε αγώνες
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 09:12
MotionTeam/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
A- A A+

Με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων πέντε αναμετρήσεων ολοκληρώνεται σήμερα η 23η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, που όσο πλησιάζει προς το τέλος της αποκτά και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα μετά τον αποκλεισμό από τη Λεβάντε, αντιμετωπίζοντας τον Άρη. Απέναντι στην πρώην ομάδα του αναμένεται να επανεμφανιστεί ως βασικός, για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Απρίλιο και ύστερα από τον τραυματισμό του στην Πολωνία, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Από την πλευρά τους οι «κίτρινοι» είναι πλέον σε δύσκολη θέση, καθώς μετά τα τελευταία αποτελέσματα (νίκες Πλατανιά και Βέροιας) βρίσκονται στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να επιδιώκει την επιστροφή στη δεύτερη θέση απέναντι στον Λεβαδειακό. Στην αρκαδική πρωτεύουσα θα τεθούν αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να εκπλήσσουν έως τώρα με την παρουσία τους και τους Βοιωτούς να επιζητούν είσοδο στα πλέι οφ. Στην αποστολή του Αστέρα συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του ο Κοντοές ενώ επιστρέφει ο Σανκαρέ, ενώ ο Λεβαδειακός μετρά δύο σοβαρές απουσίες, εκείνες των Χοσέμι και Βασιλείου.

Στα Περιβόλια των Χανίων ο Πλατανιάς θα θελήσει να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερα από τη «διακεκαυμένη ζώνη», απέναντι στην ΑΕΚ που είναι αήττητη για έξι αγώνες και έχει αρχίσει να ρίχνει «κλεφτές ματιές» στα πλέι οφ.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό σε παιχνίδι που έχει τη σημασία τελικού. Με νίκη οι «κυανέρυθροι» θα πάρουν οξυγόνο ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς χρειάζονται ακόμη αρκετή προσπάθεια για να μην κινδυνέψουν. Οι Θράκες, όμως, είναι πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα επικίνδυνοι στην επίθεση και μέσα στο φετινό… καζάνι που «σιγοβράζουν» οι περισσότεροι σύλλογοι της κατηγορίας, δικαιούνται κι αυτοί να σκέφτονται τα πλέι οφ.

Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι εκείνη του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι θέλουν την επιστροφή στις νίκες για να εδραιωθούν στην πρώτη πεντάδα αλλά το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, καθώς η ομάδα της Ηπείρου είναι δυνατή και συμπαγής, ενώ έχει επίσης στόχο μια θέση στα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα:

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (15:00), Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00), Πανιώνιος-Πανθρακικός (17:15), Πλατανιάς-ΑΕΚ (17:15), Ολυμπιακός-Άρης (19:30)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις