Χάντμπολ: Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ στο Τσάλεντζ Καπ

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 23:09
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Για 38ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Διομήδης Αργους διατήρησε το αήττητο του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι «Λύκοι» επικράτησαν εύκολα 26-17 του ΓΑΣ Κιλκίς στην Αγία Τριάδα και έφτασαν τους 29 βαθμούς, τρείς διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

A- A A+

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο για να νικήσει τη νορβηγική Ρούναρ, που ήταν όμως ανώτερη και επικράτησε εκ νέου του «Δικέφαλου», με 32-31, στη Μίκρα.

Η μακεδονική ομάδα είχε πάντως μια πολύ «δυνατή» πρόβα ενόψει του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, απέναντι στην ΑΕΚ, στην ουσία όμως τα πάντα είχαν κριθεί από το πρώτο ματς στο Σάντερφιορντ, μετά την ήττα με 36-26.

Στο πρωτάθλημα, που συνεχίστηκε με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής, ο Διομήδης Άργους συνεχίζει το αήττητο σερί του, με τους «λύκους» να επικρατούν του ΓΑΣ Κιλκίς 26-17 και να παραμένουν στην κορυφή της Α1 Ανδρών. Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Ποσειδών Λουτρακίου-Φοίβος Συκεών 34-22, Άρης Νικαίας-ΧΑΝΘ 22-23, Πανελλήνιος-ΑΕΚ 23-25.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις