Υδατοσφαίριση: Εύκολο βράδυ για τους «μεγάλους»

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 22:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες των δύο ομάδων μάχονται για την κατοχή της μπάλας κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Φάληρο για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Πόλο στο "Ποσειδώνειο", στη Θεσσαλονίκη.

A- A A+

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 κατηγορίας, τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες, καθώς τα φαβορί επικράτησαν πολύ εύκολα και με μεγάλα σκορ.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής των Ανδρών ο πρωτοπόρος, αήττητος και χωρίς βαθμολογική απώλεια έως τώρα Ολυμπιακός επικράτησε των Χανίων με 18-2, ενώ η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη νίκησε τον Πανιώνιο 11-1 και η Χίος πήρε στα χαρτιά (5-0) τον αγώνα με το ΝΟ Πατρών, που δεν μετέβη στο «νησί της μαστίχας» για να παίξει.

Στις υπόλοιπες συναντήσεις, ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στο Παλαιό Φάληρο (11-6), όπως και ο Παναθηναϊκός με την Κέρκυρα (12-5), ενώ το Αργοστόλι επικράτησε της Ηλιούπολης στην έδρα της με 11-8.

Όσον αφορά στα παιχνίδια που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών, ο Ολυμπιακός «κονιορτοποίησε» με 34-1 τη ΝΕ Πατρών επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί στην ιστορία της Α1, ενώ η Βουλιαγμένη νίκησε το Νηρέα Χαλανδρίου 15-5 και ο Τρίτωνας Αμαρουσίου το Ρέθυμνο με 13-5.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις