Τρίποντο για Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ύστερα από τρεις μήνες

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 21:38
ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο Ολυμπιακό Στάδιο μετά από τρεις μήνες σημείωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός που κατέβαλε με 3-1 την αντίσταση του ΟΦΗ, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μαρίνος (29΄) και Τοτσέ (39΄, 75΄) ενώ για τους Κρητικούς ισοφάρισε προσωρινά ο Κουτσιανικούλης (31΄).

Το πρώτο ημίχρονο συμπυκνώθηκε στο διάστημα από το 29ο έως το 39ο λεπτό, κατά το οποίο σημειώθηκαν τα τρία από τα συνολικά τέσσερα γκολ της αναμέτρησης και ουσιαστικά μπήκαν οι βάσεις για την επικράτηση των «πρασίνων».

Η ομάδα του Φάμπρι προηγήθηκε στο 29΄ με εξαιρετικό αλλά και μάλλον τυχερό γκολ του Μαρίνου, όταν η σέντρα που επιχείρησε κατέληξε σε ένα μεγαλοπρεπές ψηλοκρεμαστό σουτ που αιφνιδίασε τον Αγριμάκη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παπάζογλου με ωραία κάθετη πάσα-ασίστ στον Κουτσιανικούλη επέτρεψε στον ταχύποδα μεσοεπιθετικό να πλασάρει υποδειγματικά τον Καρνέζη και να γράψει το 1-1. Το πρώτο ημίχρονο είχε όμως κι άλλες συγκινήσεις, αφού στο 39΄ ο Σεϊταρίδης σέντραρε , ο Μαυρίας έστειλε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Τοτσέ με προβολή έκανε το 2-1. 

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός επέβαλε πλήρως το ρυθμό του, κυριάρχησε και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, σημαντικότερη εκ των οποίων ήταν η φάση του 63ου λεπτού, όταν ύστερα από γυριστό σουτ του Μπουμσόνγκ η μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με το δεύτερο τέρμα του ο Τοτσέ, όταν ο Ισπανός επιθετικός δέχθηκε στο 75΄ την κάθετη μπαλιά του Σισόκο, βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε ωραία για το 3-1. Τελευταίο αξιοσημείωτο γεγονός στην αναμέτρηση ήταν η αποβολή του Παπάζογλου στις καθυστερήσεις, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις