Ξανά μαζί στο Μπερναμπέου, Ρεάλ Μαδρίτης και Adidas

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 12:55
EPA/JAVIER LIZON
A- A A+

Μετά από μήνες ανακατασκευής, Ρεάλ Μαδρίτης και Adidas προχώρησαν στην επαναλειτουργία του καταστήματος αθλητικών ειδών στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο πλήρως ανακαινισμένος χώρος, έκτασης 1.600τ.μ., διαθέτει τρείς ορόφους στους οποίους στεγάζονται καταστήματα με προϊόντα του ισπανικού συλλόγου και τις πασίγνωστης εταιρείας αθλητικών ειδών. 

Έντεκα εκπρόσωποι από την ομάδα έδωσαν το «παρών» στην επίσημη παρουσίαση. Ο λόγος για τους Κασίγιας, Αλόνσο, Κακά, Μπενζεμά, Αντάν, Αρμπελόα, Ντι Μαρία, Καγεχόν, Νάτσο, Μοράτα, ενώ παρευρέθηκαν και τρεις...μπασκετικοί, ο Ρέγιες, ο Κάρλος Σουάρεζ και ο Σέρχιο Ροντρίγκες.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να έχει ένα κατάστημα όπως αυτό που της αξίζει. Η Adidas έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια για να καταστεί ευκολότερο για τους ανθρώπους να αγοράσουν τα προϊόντα της από την ομάδα. Το κατάστημα είναι φανταστικό» δήλωσε μεταξύ άλλων ο  ο Κασίγιας.

Ρεάλ Μαδρίτης και Adidas προχώρησαν στην επαναλειτουργία του καταστήματος στο «θρυλικό» γήπεδο, έξι χρόνια μετά τα πρώτα εγκαίνια. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κατάστημα αθλητικών ειδών που διαθέτει ποδοσφαιρική ομάδα στην Ισπανία και δέχεται περισσότερες επισκέψεις ανά έτος από ό, τι οποιοδήποτε άλλο κατάστημα της γερμανικής εταιρείας. 


Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις