Αλ. Παπαρήγα: Πώληση της ΕΒΖ ισοδυναμεί με κλείσιμο

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 12:38
EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
A- A A+

Να δώσει στη δημοσιότητα τη διαδικασία του διαγωνισμού για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, κάλεσε την κυβέρνηση η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση του είχε με την ομοσπονδία των εργαζομένων.

Η κ. Παπαρήγα επανέλαβε τη θέση του Κομμουνιστικού Κόμματος να μην πωληθούν τα εργοστάσια της Βιομηχανίας Ζάχαρης, να ενισχυθούν οι τευτλοπαραγωγοί και να υπάρχει αυτάρκεια στην παραγωγή, χωρίς εισαγωγές.

YOUTUBE/902PORTAL

Ταυτόχρονα, ζήτησε από την κυβέρνηση «να δώσει στη δημοσιότητα όλη τη διαδικασία του αδιαφανούς διαγωνισμού που διεξάγει και που αποβλέπει στο να παραδώσει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, σε μεγάλους ομίλους», σημειώνοντας πως «ο μεγάλος προτιμώμενος» φαίνεται να είναι γαλλική εταιρία.

Η πώληση, υποστήριξε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ,  ισοδυναμεί με οριστικό κλείσιμο των εργοστασίων και με σταμάτημα και της παραγωγής των τεύτλων, «αφού δεν θα ’χουν πού να την πουλήσουν και δεν θα έχει νόημα η παραγωγή, όταν μάλιστα οι παραγωγοί έχουν τόσο μεγάλα προβλήματα όσον αφορά το κόστος και το εισόδημα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή