«Βλέπει» δεύτερη θέση με νίκη

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 10:28
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ολυμπιακός - Αρχείου - Μπάσκετ

A- A A+

Τη  νίκη που θα του δώσει πλεονέκτημα στην κατάκτηση της 2ης θέσης του 6ου ομίλου θα επιδιώξει απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός (21:00, Novasports 3) κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να διευρύνουν το σερί νικών που έχουν στη διοργάνωση. Οι δύο ομάδες (με την Κίμκι) ισοβαθμούν στην 3η θέση του γκρουπ με 4 νίκες και 3 ήττες, οπότε όπως γίνεται αντιληπτό όποια επικρατήσει στη μεταξύ τους αναμέτρηση θα πάρει προβάδισμα για τη συνέχεια, όχι μόνο για την πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά και στο κυνήγι της 2ης θέσης.

YOUTUBE/EUROLEAGUE

H προαναγγελία του 6ου ομίλου

Η ελληνική ομάδα απέδειξε την περασμένη εβδομάδα στη Μόσχα απέναντι στην Κίμκι ότι ξεπέρασε την απώλεια του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό. Στην πρεμιέρα του Top 16 ηττήθηκε στη Βιτόρια από την Κάχα με 82-74, οπότε θα επιδιώξει εκτός της νίκης να καλύψει και τη διαφορά των 8 πόντων, έτσι ώστε να έχει το «πάνω χέρι» ακόμη και στην περίπτωση ισοβαθμίας.

Η παράδοση με το μέρος του Ολυμπιακού, που μετρά 7 νίκες έναντι 3 των Ισπανών σε όλες τις αναμετρήσεις που έχουν δώσει μέχρι τώρα.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις