Το «πάρτι» σχόλασε νωρίς στο Φάληρο

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 23:57
ICON PRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν και στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» από τη Λεβάντε, με 1-0, και αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση.

 

A- A A+

Ένα γκολ του Μάρτινς στο 9ο λεπτό του αγώνα ήταν αρκετό για να σκορπίσει με το «καλημέρα» τις όποιες ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Β. Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός ακόμα και με κακή διαιτησία πρέπει να κερδίζει

Δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκη, μετά τον αποκλεισμό από τη Λεβάντε στη φάση των «32» του Europa League

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν και στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» από τη Λεβάντε, με 1-0, και αποκλείστηκαν, ενώ οι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν στους «16» τη Ρούμπιν Καζάν, που νωρίτερα απέκλεισε την κάτοχο του τίτλου, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μίτσελ παρέταξε μια σούπερ επιθετική ομάδα με Μήτρογλου και Τζιμπούρ  στην επίθεση, δημιουργικούς μέσους και πλάγιους μπακ που μπορούσαν να συνεισφέρουν με τις προωθήσεις τους, αλλά από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι μόνο ο ισπανός τεχνικός πίστευε στην ανατροπή του 0-3, ίσως και ο Βλαχοδήμος που ήταν το μοναδικό κέρδος του Ολυμπιακού από τον αγώνα. Άτονοι, άνευροι και χωρίς πάθος, οι «ερυθρόλευκοι» αποδείχθηκαν μοιρολάτρες και τελικά πήραν αυτό που άξιζαν, αφού η Λεβάντε εμφανίστηκε ανώτερη και στις δύο αναμετρήσεις και προκρίθηκε δίκαια.

ICON

Ο αγώνας κρίθηκε σε μια στημένη φάση, όταν στο 9΄ ο πιο κοντός παίκτης στην «ερυθρόλευκη» περιοχή, ο Μάρτινς, πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά στο κόρνερ του Μπαρκέρο. Το «Γ. Καραϊσκάκης» πάγωσε, το ίδιο και οι γηπεδούχοι που στο 17΄γλίτωσαν το 0-2 όταν ο ταχύτατος Μάρτινς και πάλι ξέφυγε από την άμυνα αλλά πλάσαρε άστοχα τον Κάρολ, όπως έκανε και στο δίλεπτο 38΄-39΄όταν και στις δύο περιπτώσεις νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με αποδοκιμασίες από τον κόσμο, που σίγουρα δεν έτρεφε μεγάλες ελπίδες για την πρόκριση αλλά περίμενε τουλάχιστον περισσότερο πάθος από τους παίκτες του Ολυμπιακού.  Στην επανάληψη ο Μίτσελ πέρασε και τους Φετφατζίδη, Χολέβα αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε, εκτός από την όρεξη του Βλαχοδήμου που έδινε συνέχεια στην καλή εμφάνισή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι η καλύτερη ευκαιρία των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι δημιουργήθηκε στο 90΄, όταν ο Σιόβας έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, υποχρεώνοντας τον Νάβας σε μεγάλη απόκρουση.

Συνέντευξη Μίτσελ

Η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ, μετά τον αγώνα Ολυμπιακός - Λεβάντε 0-1 για το Europa League

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τη Λεβάντε να συνεχίζει την πορεία της στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα, αρχής γενομένης από τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Άρη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις