«Κολεξιόν Μέσι» εγκαινιάζει η εταιρεία που συνεργάζεται ο Αργεντινός σταρ

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 21:44
EPA/FC BARCELONA

Ο Μέσι ενεπλάκη σε μεγάλο βαθμό σε κάθε πτυχή της ανάπτυξης του παπουτσιού, καθώς οι κινήσεις του στο γήπεδο αναλύθηκαν με κάθε λεπτομέρεια (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι σίγουρα ευτυχής για τη χθεσινή ήττα από τη Μίλαν, όμως η στενοχώρια του γίνεται μικρότερη με τα νέα παπούτσια «F50 Messi», τα οποία η Adidas εμπνεύστηκε από τον ίδιο.

Ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και να κατακτά διεθνείς διακρίσεις.  Τώρα, οι απανταχού θαυμαστές του μπορούν να νοιώσουν ακόμη πιο κοντά του με το παπούτσι  που αποτελεί μέρος της νέας συλλογής υποδημάτων και ειδών ένδυσης από την εταιρεία, η οποία είναι αφιερωμένη στον Μέσι.

Ο σχεδιασμός του αντανακλά τη φιλοσοφία του παιχνιδιού του και περιλαμβάνει το λογότυπό του. Τα χρώματα είναι κόκκινο και λευκό. Το κόκκινο επιλέχθηκε επειδή είναι το αγαπημένο χρώμα του και αντιπροσωπεύει τον κίνδυνο που ο ίδιος αντιπροσωπεύει για τον αντίπαλο στο γήπεδο, καθώς και το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Το λευκό, αντίστοιχα, συμβολίζει τον αέρινο τρόπο παιχνιδιού του και χάρις και σε κάποια γραφικά, την ταχύτητά του.

Ο Μέσι ενεπλάκη σε μεγάλο βαθμό σε κάθε πτυχή της ανάπτυξης του παπουτσιού, καθώς οι κινήσεις του στο γήπεδο αναλύθηκαν με κάθε λεπτομέρεια. Το νέο «adizero f50 Μέσι» συνδυάζει την επαναστατική τεχνολογία και τον προσεκτικό σχεδιασμό. Με βάρος μόνο 165 γραμμάρια, είναι σίγουρα ένα από τα πιο ελαφρά παπούτσια στην αγορά.

Ο Λιονέλ Μέσι ενώθηκε έτσι με μια ελίτ αθλητών που συνεργάζονται με την Adidas και είχαν την τιμή να τους αφιερωθεί μια ειδική συλλογή προϊόντων, με πιο πρόσφατες εκείνες του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο ποδόσφαιρο και του Ντέρικ Ρόουζ στο μπάσκετ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις