Έμελι Σαντέ και Μπεν Χάουαρντ μεγάλοι νικητές στα Brit Awards

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 11:59

Η 25χρονη Έμελι Σαντέ  απέσπασε τα Brit Awards καλύτερου βρετανικού άλμπουμ και καλύτερης σόλο καλλιτέχνιδας.

A- A A+

Η τραγουδίστρια Έμελι Σαντέ από την Σκωτία και ο βρετανός Μπεν Χάουαρντ είναι οι μεγάλοι νικητές των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων 2013 (Brit Awards 2013), καθώς έφυγαν από την τελετή με δύο βραβεία ο καθένας τους στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Μετά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, η 25χρονη Σαντέ έκανε ρεκόρ πωλήσεων την περασμένη χρονιά με το άλμπουμ «Our Version of Events» και απέσπασε τα Brit Awards καλύτερου βρετανικού άλμπουμ και καλύτερης σόλο καλλιτέχνιδας.

Κατά την παραλαβή του βραβείου για το άλμπουμ της χρονιάς, η νεαρή Σαντέ δήλωσε συγκινημένη με το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι συνδέθηκαν με τα τραγούδια της και ευχαρίστησε όλους εκείνους που την βοήθησαν να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Ο 25χρονος Μπεν Χάουαρντ κέρδισε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου βρετανού καλλιτέχνη καθώς και το βραβείο καλύτερου σόλο ερμηνευτή.
Η αγαπημένη των βρετανών Adele, λίγες ημέρες πριν την συμμετοχή της στην απονομή των Όσκαρ, κέρδισε το Brit Αward για το τραγούδι «Skyfall», ενώ η μπάντα των Coldplay απέσπασε βραβείο για την καλύτερη ζωντανή εμφάνιση. Νικητές της μεγάλης βραδιάς ήταν, μεταξύ άλλων, και οι Black Keys, Φρανκ Όσεαν και Λάνα Ντελ Ρέι.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK

Η τελετή απονομής των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων 2013 πραγματοποιήθηκε στην O2 Arena του Λονδίνου, ενώ οικοδεσπότης της μεγάλης βραδιάς ήταν ο βρετανός αστέρας της τηλεόρασης Τζέιμς Κόρντεν.
 

Προτεινόμενα για εσάς