Πίστη για ανατροπή στον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν κάτι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο απέναντι στη Λεβάντε
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 11:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα Ολυμπιακού - Λεβάντε

A- A A+

Με στόχο μια πολύ καλή εμφάνιση και από εκεί και ύστερα ό,τι προκύψει, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Λεβάντε (22:05, ΑΝΤ1) στη ρεβάνς του 0-3 με ενδόμυχη σκέψη την ανατροπή του αποτελέσματος.

Μίτσελ: Να βάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ

Οι δηλώσεις του Μίτσελ, ενόψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για το Europa League

Ο πρώτος που έδωσε το σύνθημα ήταν ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», με τον Μίτσελ να διατρανώνει την πεποίθησή του (και τον Μαρτίνεθ να το παραδέχεται) ότι το τελικό σκορ στην αναμέτρηση του «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια για τις δυνατότητες των δύο ομάδων.

Με σκεπτικό λοιπόν ότι είναι πολύ δύσκολο να πάνε όλα τόσο… «χάλια» όσο στον πρώτο αγώνα (ανύπαρκτα πέναλτι, αποβολή, ατυχία με τα δύο δοκάρια) και με σύμμαχο τον κόσμο του, οι παίκτες του Ολυμπιακού πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Με μια προϋπόθεση όμως: ότι θα διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι και δεν θα επιδιώξουν την ανατροπή με αλόγιστο και άναρχο τρόπο, αφού η Λεβάντε έχει βασικό όπλο την αντεπίθεση.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θέλησε να ανοίξει τα «χαρτιά» του ως προς το σχήμα που θα παρατάξει, με αποτέλεσμα τα ερωτήματα να παραμένουν αρκετά. Το πιο πιθανό θεωρείται να παίξει με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης και τον Τζιμπούρ σε λίγο πιο περιφερειακό ρόλο, τον Μέγερι στο τέρμα, τον Μανιάτη δεξί μπακ, τον Χολέβα αριστερά  και τους Σιόβα, Κοντρέρας στόπερ, ενώ την τριάδα των μέσων θα αποτελέσουν οι Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο και δεξιά θα είναι ο Βλαχοδήμος.

Από την πλευρά του, ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Νάβας, Λόπεθ, Χουανφράν, Ναβάρο, Μπαγεστέρος, Μπαρκέρο, Ιμπόρα, Μίτσελ, Ρίος, Ρουμπέν και Μάρτινς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις