Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 27 Μαΐου 2003 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στην Ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13 έως 25 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να βρέξει στο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας

κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή