Μίτσελ: «Όλα υπέρ μας αύριο»

Αποφασιστικότητα και πίεση ζήτησε ο Ισπανός τεχνικός
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 20:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ μιλά στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου για τον αγώνα Ολυμπιακού και Λεβάντε για τους 32 του Europa League.

A- A A+

Η ανατροπή ενός σκορ όπως το 0-3, ειδικά απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα όπως η Λεβάντε, μπορεί να είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά όχι και ακατόρθωτο, όπως επισήμανε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ισπανικό σύλλογο.

«Πρέπει να κάνουμε εντελώς το αντίθετο από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι, να παίξουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα. Έχουμε δύσκολο έργο, όχι μόνο λόγω του αποτελέσματος αλλά και για την ποιότητα του αντιπάλου. Σε ένα ματς, ωστόσο, μπορούν να συμβούν τα πάντα και ίσως αυτά να είναι υπέρ μας,» δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να δεχτούμε γκολ. Για να κερδίσεις ένα ματς δεν αρκεί η επίθεση. Χρειαζόμαστε επιθετικότητα, ένταση, αλλά και να έχουμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι για να βγούμε στην επίθεση. Ο αντίπαλός μας έχει πλεονέκτημα το 3-0 και μπορεί να παίξει πίσω από την μπάλα,» πρόσθεσε.

Ο Μίτσελ επανέλαβε πως «ό,τι παρουσιάσαμε στον πρώτο αγώνα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική μας εικόνα. Η Λεβάντε στο πρώτο ματς έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο κι εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος μας. Όλα είναι υπέρ μας αύριο. Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, με τον καταπληκτικό κόσμο μας που μας υποστηρίζει. Όλες οι συνθήκες είναι υπέρ μας. Η παρουσία του κόσμου δεν είναι πίεση, είναι δύναμη για μας».

Για τον Φουστέρ είπε ότι δεν επελέγη να είναι στην αποστολή επειδή είναι ανέτοιμος: «Ο Νταβίντ δεν είναι στην αποστολή. Επιλέξαμε τους παίκτες και επειδή απέχει καιρό από την αγωνιστική δράση κρίναμε καλύτερο να μείνει εκτός».

ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Πάμπλο Κοντρέρας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Λεβάντε.

Από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» ποδοσφαιριστών παρέστη ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος εστίασε στην αποφυγή των λαθών που έγιναν στον πρώτο αγώνα και κόστισαν μια βαριά ήττα. «Θα πρέπει να κάνουμε το αντίθετο από αυτό που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Ξέραμε τα πλεονεκτήματα της Λεβάντε, αλλά δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων,» επισήμανε ο Χιλιανός αμυντικός.

Ο Κοντρέρας παραδέχθηκε ότι «είναι πολύ δύσκολο είναι για μας να αρχίζουμε το παιχνίδι με αυτό το άσχημο αποτέλεσμα,» πρόσθεσε όμως ότι « έχουμε τη θέληση και την υποχρέωση να παλέψουμε για να ανατρέψουμε το σκορ», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις