Μαρτίνεθ: «Θα περάσουμε δύσκολο βράδυ»

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 19:33
EPA/FOTIS PLEGAS G.

Ο τεχνικός της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ (αριστερά) και ο Νίκος Καράμπελας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

A- A A+

Ένα πολύ δύσκολο βράδυ περιμένει αύριο ο τεχνικός της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, απέναντι στον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 3-0 την περασμένη εβδομάδα.

Το σκορ ασφαλείας που απέσπασε η ομάδα της Βαλένθια δεν τη διασφαλίζει, πάντως, όπως εκτιμά ο τεχνικός της, με τον Μαρτίνεθ να δηλώνει ότι «η πρόκριση κρίνεται στα 180 λεπτά και έχουν παιχτεί μόνο τα 90. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται τεχνικά, ξέρω τον Μίτσελ κι αυτός εμένα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και θα προσπαθήσουμε να θωρακίσουμε την άμυνά μας αφενός, αλλά και να παίξουμε το χαρτί των αντεπιθέσεων».

Στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο Μαρτίνεθ ρωτήθηκε και απάντησε για:

Το σχήμα που θα επιλέξει: «Ο Ολυμπιακός απέδειξε και στο πρώτο ματς ότι είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, με ανεξάντλητο επιθετικό οπλοστάσιο και στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο ακόμη και να του βάλεις γκολ. Γι’ αυτό πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας, αλλά ταυτόχρονα να ψάξουμε και επιθετικές λύσεις».

Το αν προτίθεται να κάνει αλλαγές: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα με τη Σοσιεδάδ και, σίγουρα, κάποιοι παίκτες νιώθουν ενοχλήσεις. Θα δούμε στην προπόνηση σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες και θα αποφασίσω για την ενδεκάδα. Θα δούμε και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μπαγεστέρος».

Την πορεία των Καράμπελα και Βύντρα: «Ο Νίκος άρχισε πολύ καλά αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στην ενδεκάδα ο Χουανφράν και έχασε τη θέση του, κάτι που μάλλον δεν του άρεσε. Πάντως έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια τελευταία, ακόμη και στο πρόσφατο που αποβλήθηκε ήταν πολύ καλός. Ο Λουκάς μόλις ήρθε στην ομάδα αλλά θεωρούμε πως και οι δύο θα προσφέρουν πάρα πολλά».

ICON

Προπόνηση της Λεβάντε ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τους ποδοσφαιριστές της Λεβάντε εκπροσώπησε ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τους συμπαίκτες του την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν αύριο το βράδυ στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

«Ξέρουμε ότι για 90 λεπτά θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και θα υποφέρουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στηρίξει όσο ποτέ άλλοτε την ομάδα του. Ξέρουν ότι έχουν να κάνουν έναν πολύ δύσκολο αγώνα και πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψουν το 3-0».

Για τη διαφορά δυναμικότητας του ελληνικού με το ισπανικό πρωτάθλημα ο Έλληνας αμυντικός σχολίασε ότι «το ισπανικό είναι πιο δυνατό και έχει πιο έντονο ρυθμό από το ελληνικό αλλά το Γιουρόπα Λιγκ είναι μια διοργάνωση που προσφέρει μεγάλο κίνητρο για κάθε ομάδα, όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν χρειάζονται έξτρα κίνητρο».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις