Παναθηναϊκός: Επίσκεψη οπαδών στην Παιανία

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 18:11
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Περισσότεροι από 20 φίλοι του Παναθηναϊκού μετέβησαν στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να εκφράσουν τη δυσφορία τους για την απόδοση και τις τελευταίες ήττες στο πρωτάθλημα. (φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Με τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό αλλά και τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού, ήταν θέμα χρόνου πότε θα κάνουν την εμφάνισή τους οπαδοί των «πρασίνων» στην Παιανία.

Αυτό συνέβη στη σημερινή προπόνηση, όταν περισσότεροι από 20 φίλοι της ομάδας μετέβησαν στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να εκφράσουν τη δυσφορία τους για την απόδοση και τις τελευταίες ήττες στο πρωτάθλημα.

«Σας στηρίξαμε από το ξεκίνημα της περιόδου αλλά την εικόνα που εμφανίζετε δεν την ανεχόμαστε. Να ξέρετε ότι αν σας νοιάζει μόνο για τα χρήματά σας και δεν ματώσετε για τη φανέλα που φοράτε θα μας βρείτε μπροστά σας. Οι περισσότεροι από μας είμαστε άνεργοι αλλά βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό του Παναθηναϊκού,» ήταν μερικές από τις πιο… ήπιες εκφράσεις που ακούστηκαν.

Κάποια στιγμή παραλίγο να δημιουργηθεί επεισόδιο με τον Μπουμσόνγκ, όταν ο Γάλλος απάντησε σε οπαδό «εγώ απαπώ τον Παναθηναϊκό περισσότερο από εσάς», αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στο στόχαστρο μπήκε όμως και ο Φάμπρι, από τον οποίο ζητήθηκε άμεση βελτίωση της ομάδας. «Σε διαφορετικές συνθήκες ούτε από έξω δεν θα περνούσες. Δουλεύεις αλλά και μιλάς πολύ. Δεν θέλουμε λόγια αλλά έργα. Προσπάθησε να βελτιώσεις την εικόνα άμεσα,» ήταν το μήνυμα των οπαδών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις