Κάλεσμα Μίτσελ στον κόσμο

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:36
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Τη βοήθεια του ερυθρόλευκου κοινού ζήτησε ο Μίτσελ εν όψει του αγώνα ρεβάνς με τη Λεβάντε για τη φάση των «32» στο Γιουρόπα Λιγκ, προκειμένου η πειραϊκή ομάδα να διεκδικήσει τις λίγες, έστω, πιθανότητες ανατροπής του 0-3 στη Βαλένθια.

Το πρόγραμμα του αυριανού αγώνα φιλοξενεί δήλωση του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος διαμηνύει ότι «κανείς από εμάς δεν πρόκειται να παρατήσει τη μάχη. Παίκτες, προπονητικό επιτελείο και πρώτος εγώ, θα δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και κάτι παραπάνω, για να κάνουμε την υπέρβαση που χρειάζεται, προκειμένου να φτάσουμε στην πρόκριση».

Στη συνέχεια, ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεωρεί εφικτή την ανατροπή: «Πρώτα απ΄ όλα η ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα… Δεύτερον, το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας… Μαζί με τα παραπάνω, πρέπει να συνυπολογίσουμε την τεράστια βοήθεια που δίνει στην ομάδα μας ο κόσμος του Ολυμπιακού. Είναι η δύναμή μας, όταν τους έχουμε στο πλευρό μας παίρνουμε θάρρος… Παραμένουμε προσγειωμένοι, γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, η οποία θα έχει και το πλεονέκτημα, με το σκορ να τη βοηθάει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις