Καταγγελία για επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ

Μήνυση κατά αστυνομικών από Κασιδιάρη
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 11:58
A- A A+

Συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ κατήγγειλε στην αστυνομία πως χθες το βράδυ δέχθηκε επίθεση από ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής, όταν περνούσε με το αυτοκίνητό του έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Ανάβυσσο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη κομματική εκδήλωση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο καταγγέλλων υποστήριξε ότι στις 21.30, διερχόμενος με το αυτοκίνητό του από τα συγκεκριμένα γραφεία, ακούγοντας σε υψηλή ένταση τραγούδια, καταδιώχθηκε από 10 περίπου άτομα, τα οποία τον εξύβρισαν και πως ένας από αυτούς τον χαστούκισε.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την αστυνομία να έχει προχωρήσει σε 25 προσαγωγές.

YOUTUBE/902PORTAL

«Καταγγέλλουμε την επίθεση σε βάρος συνδικαλιστή στελέχους του ΠΑΜΕ στην περιοχή της Λαυρεωτικής, μια επίθεση βεβαίως που δεν είναι και η μοναδική και επιτέλους αυτός που πρέπει να δώσει μάθημα στη Χρυσή Αυγή είναι ο λαός», δήλωσε σήμερα η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κάνοντας λόγο για «ναζιστικό κόμμα εφόδου του συστήματος».

«Πρέπει», πρόσθεσε, «να τους απομονώσει κοινωνικά, να μην μπορούν να βρεθούν ανάμεσα και δίπλα στους εργαζόμενους, χωρίς να δέχονται την πολιτική κατακραυγή τους και την πολιτική απομόνωσή τους». 

 Μήνυση κατά αστυνομικών από Κασιδιάρη

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε πως χθες το βράδυ έγινε αναίτια σύλληψη ενός μέλους της.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, αστυνομικοί εισέβαλαν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Σαρωνικού «δίχως άδεια εισαγγελέα, ψάχνοντας να βρουν τον δράστη μίας ανύπαρκτης επίθεσης».

Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, ο συλληφθείς αφέθηκε τελικά ελεύθερος, «καθώς δεν υπήρχε κανένα στοιχείο εναντίον του». Για το περιστατικό κατέθεσε μήνυσα κατά των αστυνομικών ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή