Formula 1: Στην κορυφή η Ferrari

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 22:00
FERRARI
A- A A+

Η Ferrari διαθέτει το πιο ισχυρό εμπορικό σήμα στον κόσμο. Η ιταλική εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή σχετικής λίστας της εταιρείας «Brand Finance», η οποία ειδικεύεται στην αποτίμηση εμπορικών σημάτων και μάρκετινγκ.

Η εταιρεία του Μαρανέλο κατάφερε να επικρατήσει σημαντικών εταιρειών – κολοσσών με πολύ μεγαλύτερους κύκλους εργασιών όπως οι Google, Coca-Cola, PwC και Hermes. Η συγκεκριμένη λίστα απαριθμεί συνολικά 500 εταιρείες.

«Ανέκαθεν ήταν ευχάριστο να βρίσκεσαι στην κορυφή οποίασδήποτε λίστας και ακόμη περισσότερο δε όταν ο ανταγωνισμός περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κόσμο. Το επίτευγμα αυτό αποδεικνύει ότι ακόμη και στους σκληρούς οικονομικούς καιρούς, η Ιταλία μπορεί ακόμα να παρουσιάζει επιχειρήσεις που βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου. Πίσω από αυτή την αναγνώριση υπάρχουν εξαιρετικά προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί από εξίσου εξαιρετικούς άνδρες και γυναίκες. Αυτοί το έκαναν δυνατό και γι’ αυτό τους ευχαριστώ», δήλωσε ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις