Γερμανία: Κοντά στη Σάλκε ο Χάινκες

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 19:11
REUTERS/EDDIE KEOGH

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Γιουπ Χάινκες παρευρίσκεται σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο.

A- A A+

Η συμφωνία της Μπάγερν Μονάχου με τον Πεπ Γκουαρντιόλα δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Γιουπ Χάινκες, που οδηγεί έως τώρα τους Βαυαρούς σε μια άκρως επιτυχημένη περίοδο.

Ο Χάινκες αποχωρεί λοιπόν το καλοκαίρι από την Μπάγερν, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να αποσυρθεί από τους πάγκους. Σύμφωνα με τη «Bild», ο 67χρονος τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Σάλκε, προκειμένου να αναλάβει από το καλοκαίρι τα «ηνία» της ομάδας του Γκελζενκίρχεν.

Ο διευθυντής των «βασιλικών μπλε», Χορστ Χελντ, αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει την πληροφορία, λέγοντας ότι κυκλοφορούν πολλά ονόματα και θα ακουστούν κι άλλα.

Μετά την κακή πορεία της Σάλκε στο πρώτο μισό της φετινής μπουντεσλίγκα ο Χούουμπ Στέφενς απολύθηκε τον Δεκέμβριο και τη θέση του ανέλαβε ο Γενς Κέλερ, που όμως δεν κατάφερε να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Ως εκ τούτου ο γερμανικός σύλλογος μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδι και έχει υποχωρήσει στην ένατη θέση της βαθμολογίας, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις