Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2003 07:01
UPD:07:46
A- A A+

Νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, που στη Μακεδονία και τη Θράκη το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν παροδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι, βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στις υπόλοιπες περιοχές από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές, κυρίως στα νότια όπου θα εκδηλωθούν και παροδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές και υπάρχει μικρή πιθανότητα να σημειωθεί ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσιες που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή