Έρευνες σε οικίες καταζητούμενων για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 12:24
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

Ερευνες σε οικίες δύο Ελλήνων, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί πρόσφατα εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού πραγματοποίησαν κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ).

Τα εντάλματα εκδόθηκαν την περασμένη Παρασκευή και αφορούν, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και την ένοπλη ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα στα Φιλώτα Φλώρινας.

Οι δύο καταζητούμενοι θεωρούνται ύποπτοι και για συμμετοχή στις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και φέρονται ως οι δύο από τους τέσσερις που διαφεύγουν.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τα πατρικά τους σπίτια για τον εντοπισμό τυχόν γενετικού υλικού και στοιχείων για τη δράση τους, προκειμένου να εξακριβώσουν αν έχουν πράγματι εμπλακεί στις ληστείες στο Βελβεντό.

Κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη συνέχεια στη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των δύο καταζητούμενων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή