Σύλληψη 54χρονου για την επίθεση στις Σκουριές

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 10:01
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Για την επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, στις Σκουριές Χαλκιδικής, συνελήφθη 54χρονος κάτοικος της περιοχής των Μεταλλείων. Στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής στον Πολύγυρο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης για να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία των ερευνών.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο 54χρονος προσήχθη το βράδυ της Κυριακής μαζί με δύο ακόμη άτομα στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου. Μετά την εξέτασή τους, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του καθώς όπως έγινε γνωστό, σε βάρος του προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε εμπρησμό, απειλή, σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Οι άλλοι δύο προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.  Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών της εμπρηστικής επίθεσης, έγιναν συνολικά 33 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι, αφού εξετάστηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Με αφορμή τις προσαγωγές, κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Ιερισσού και διαμαρτυρήθηκαν για τις «τυφλές», όπως υποστήριξαν, προσαγωγές υπόπτων.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών από το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή της επίθεσης. Αστυνομικοί συνέλεξαν κηλίδες αίματος, αλλά και υλικό που εντοπίστηκε σε μία κουκούλα, υπολείμματα τσιγάρων, έναν πυρσό και μια χειρουργική μάσκα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή