Η μάχη της Κρήτης

Ηρακλειώτες εναντίον Χανιωτών στον «εμφύλιο» της μεγαλονήσου
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 09:30
ICON PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φάση από προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

A- A A+

Με ένα τοπικό ντέρμπι θα πέσει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, καθώς το βράδυ (19:30) ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον Πλατανιά.

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι επιδιώξεις των δύο συλλόγων, αφού οι Ηρακλειώτες θα επιζητήσουν το τρίποντο που θα τους επιτρέψει να κάνουν ακόμη ένα βαθμολογικό άλμα και να βρεθούν πιο κοντά στη ζώνη των πλέι οφ, ενώ οι Χανιώτες κυνηγούν την παραμονή στην κατηγορία.

Ο γηπεδούχος ΟΦΗ δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, που σημαίνει ότι ο τεχνικός του, Γιάννης Πετράκης, θα είναι σε θέση να παρατάξει την ισχυρότερη δυνατή ενδεκάδα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εμφάνιση και τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στον Άρη. Νέο τρίποντο θα σημάνει πως ο Πλατανιάς έκανε πολύ μεγάλο βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς θα έχει «ξεχρεώσει» ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια του.

Η χανιώτικη ομάδα θα παραταχθεί απέναντι στον ΟΦΗ με τρεις απόντες, καθώς Κανακούδης και Τετέ είναι τιμωρημένοι ενώ ο Μπέλιτς τραυματίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις