Πέρασε και από το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 18:57
ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ πέτυχαν εκτός έδρας νίκες σε Ρόδο και Περιστέρι, ενώ ο ΑΓΟΡ έκανε «περίπατο» με τον Ηλυσιακό.

Παίζοντας καλό μπάσκετ στη 2η και 4η περίοδο, ο Πανιώνιος έφυγε νικητής από το Βενετόκλειο με 70-65 επί του Κολοσσού Ρόδου και προσωρινά «έπιασε» τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας (οι «ερυθρόλευκοι»παίζουν αύριο με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα). Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Αμερικανός, Μίλμπουρν με 18 πόντους, ενώ με 14 τελείωσε τον αγώνα ο Παππάς.

Ένα δεκάλεπτο άντεξε ο Ηλυσιακός στο Ρέθυμνο, όταν προηγήθηκε στο πρώτο με 18-15. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ και με ηγέτη τον Νέστορα Κόμματο (24 π.) έφτασαν στην άνετη νίκη με 95-68. Μετά την επικράτηση αυτή οι Κρητικοί εξακολουθούν να ελπίζουν στην είσοδό τους στην πρώτη τετράδα.

Τη 13η νίκη του στην Α1 πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με 63-55, που μετά τη 12η ήττα του έμπλεξε για τα καλά σε ό,τι αφορά την παραμονή του στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία. Πλέον, ο «δικέφαλος του Βορρά» μόνο εάν «αυτοκτονήσει» στη συνέχεια θα χάσει την 4η θέση. Ο Δέδας με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου, ενώ με 12 έκλεισε το ματς ο Τσαϊρέλης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις