Έφτασε τα 301 γκολ ο Μέσι

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 00:56
REUTERS/STRINGER/SPAIN

Ο Λιονέλ Μέσι με δύο προσωπικά του γκολ οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην εκτός έδρας νίκη επί της Γρανάδα με 2-1. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε τα 301 γκολ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα στη 13χρονη καριέρα του στην ομάδα, ενώ σκόραρε σε 14ο διαδοχικό ματς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

A- A A+

Ασταμάτητος είναι ο Λιονέλ Μέσι, που με δύο προσωπικά του γκολ οδήγησε τη Μπαρτσελόνα στην εκτός έδρας νίκη επί της Γρανάδα με 2-1.

Εκεί όπου η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε πρόσφατα, η «Μπάρτσα», αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το  γκολ του Ιγκάλο στο 26΄ , έφυγε με τους τρεις βαθμούς χάρη στο μεγάλο της αστέρι. Ο Μέσι «κτύπησε» για πρώτη φορά στο 50΄ και λίγο πριν τη συμπλήρωση του 70ου λεπτού με απευθείας φάουλ ανέτρεψε πλήρως το σκηνικό. 

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε τα 301 γκολ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα στη 13χρονη καριέρα του στην ομάδα, ενώ σκόραρε σε 14ο διαδοχικό ματς στην πριμέρα ντιβιζιόν. 

Το γκολ του Σαβιόλα στο 18΄ στάθηκε αρκετό για να χαρίσει τη νίκη με 1-0 στη Μάλαγα απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, Χετάφε-Θέλτα, μπήκαν τέσσερα γκολ. Νικήτρια η ομάδα της Μαδρίτης με 3-1, αποτέλεσμα που διατήρησε στη ζώνη του υποβιβασμού το σύλλογο από το Βίγκο.

Μόλις στο 10΄ ο Κολούνγκα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ 10 λεπτά μετά η Θέλτα ισοφάρισε με τον Αουγκούστο Φερνάντες. Η Χετάφε, όμως, πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Κάστρο στο 34΄ και πριν βγει το ημίχρονο (42΄) πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Φέντε Φερνάντες.

Νίκη που της έδωσε τη δυνατότητα να αποσπαστεί πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη πέτυχε στην Παμπλόνα η Οσασούνα επί της Σαραγόσα με 1-0. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 4΄ ο Κίκε Σόλα.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις