Αγώνες χωρίς αύριο για Άρη και Βέροια

Τέσσερις συναντήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 09:45
MOTION TEAM/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό σε ματς «ζωής και θανάτου» για τους «κίτρινους».

A- A A+

Τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με το ενδιαφέρον, από βαθμολογική άποψη, να επικεντρώνεται σε τρία παιχνίδια.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό σε ματς «ζωής και θανάτου» για τους «κίτρινους», που είναι προτελευταίοι στην κατάταξη και ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι ορατός και άμεσος.

Μερικές δεκάδες χιλιόμετρα δυτικότερα της Θεσσαλονίκης, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, η Βέροια θα έχει παρεμφερή επιδίωξη αλλά και πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που με νίκη θα προσπεράσει τον ΠΑΟΚ και θα βρεθεί στη δεύτερη θέση. Η Βέροια, πάντως, δεν έχει περιθώριο απώλειας, αφού με 20 βαθμούς (έναν περισσότερο από τον Άρη) είναι τρίτη από το τέλος.

Μεγάλο ενδιαφέρον αλλά για διαφορετικό λόγο παρουσιάζει ο αγώνας στη Λιβαδειά μεταξύ του Λεβαδειακού και του Ατρόμητου, που διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Στην Ξάνθη, τέλος, ο «πληγωμένος» από τη βαριά ήττα στη Βαλένθια, Ολυμπιακός, θα επιζητήσει την εξιλέωση απέναντι στην ομώνυμη ακριτική ομάδα, που προέρχεται από δύο εκπληκτικά διπλά σε Τούμπα και ΟΑΚΑ, επί των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα:

Λεβαδειακός-Ατρόμητος (15:00), Βέροια-Αστέρας Τρίπολης (17:15), Ξάνθη-Ολυμπιακός (17:15), Άρης-Παναθηναϊκός (19:30)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις