Η βροχή δεν άφησε τους «Δικέφαλους» να «πετάξουν»

Έκτο ματς αήττητη παρέμεινε η ΑΕΚ
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 21:26
Icon/ËÉÁÊÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ
A- A A+

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) τελείωσε το ντέρμπι των «Δικεφάλων», ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στο «βούρκο» του ΟΑΚΑ, με το οποίο ολοκληρώθηκε το «κυρίως πιάτο» της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η Ένωση έμεινε για 6ο διαδοχικό ματς αήττητη (4 νίκες, 2 ισοπαλίες) κι εξακολουθεί να ελπίζει ότι μπορεί να προλάβει το «τρένο» των πλέι οφ, ενώ για τους Θεσσαλονικείς ήταν η 2η ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 6 λεπτά έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Μόλις στο 1΄ ο Φέτσης βρέθηκε σε επίκαιρη θέση στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε, μετά τη σέντρα του Φούντα, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πέντε λεπτά μετά ο Πετρόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ, που είχε κάνει άστοχη έξοδο στο φάουλ του Γκερέιρο. Σιγά-σιγά ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και στο δίλεπτο 12΄-14΄ έφτασε κοντά στο γκολ με τις προβολές των Λάζαρ και Σαλπιγγίδη που πέρασαν άουτ. Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε «φρέναρε» τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων, που μπήκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Η βροχή δεν σταμάτησε στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο δεν είχε πολλές φάσεις. Οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπαθούσαν στο βαρύ τερέν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά τις περισσότερες φορές ο κακός αγωνιστικός χώρους δεν τους επέτρεπε να τις ολοκληρώσουν. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και αναπτυσσόταν καλύτερα από την ΑΕΚ, παρ' όλα αυτά δεν ήταν απειλητικός προς την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Στο 60΄ ο διαιτητής Αρετόπουλος, με την υπόδειξη του τέταρτου ρέφερι, Λαμπρόπουλου, απέβαλλε από τον πάγκο τον προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», Γιώργο Δώνη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε, ενώ στο 67΄ ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε δύσκολα τη βολίδα του Λάζαρ, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις