Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Ελευθερόπουλος, τον στηρίζουν οι παίκτες

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 20:43
ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο προπονητής του Πανιωνίου Δημήτρης Ελευθερόπουλος

A- A A+

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη διοίκηση του Πανιωνίου, μετά την ήττα των «κυανέρυθρων» από την Κέρκυρα με 2-1 στο νησί των «Φαιάκων».

Αιτιολογώντας την απόφασή του, ο Ελευθερόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως «αυτή τη στιγμή είναι ενδεδειγμένη η αλλαγή προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη προσπάθειά μου έγινε στον Πανιώνιο και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν αυτό το διάστημα, κυρίως τους παίκτες».

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών, πάντως, έχει ταχθεί στο πλευρό του, καθώς εκτιμούν ότι ο «Ελέ» κάνει ό,τι μπορεί με ένα πολύ μικρό και όχι ιδιαίτερα ποιοτικό ρόστερ, ενώ από την αρχή της περιόδου είχε τονίσει ότι στόχος ήταν η αποφυγή του υποβιβασμού. 

Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση στήριξης προς τον προπονητή τους, αναλαμβάνοντας την ευ8ύνη για την ήττα: «Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη τόσο για το σημερινό αποτέλεσμα, όσο και για την κακή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί με τον προπονητή μας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις