«Ζωντανή» η Κέρκυρα

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 19:07
ICON PRESS

Οι παίκτες της Κέρκυρας πανηγυρίζουν

A- A A+

Μετά από 15 αγωνιστικές η Κέρκυρα επέστρεψε στις νίκες, με 2-1 επί του Πανιωνίου κι έμεινε «ζωντανή» στο παιχνίδι της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα. Την τελευταία φορά που οι «Φαίακες» είχαν πανηγυρίσει το «τρίποντο» ήταν στις 20 Οκτωβρίου και πάλι επί του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Πολύ νωρίς ο Πανιώνιος πήρε προβάδισμα στο σκορ κι έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους. Μόλις στο 7΄ από κόρνερ του Σάμαρη και πρώτο σουτ του Αυλωνίτη, ο Κολοβός με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου (0-1).

Η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 12΄ με τον Γιαννακόπουλο να βγαίνει νικητής στο τετ-α-τετ με τον Κυβελίδη, ενώ στο 30΄ ο Πανιώνιος είχε δοκάρι με το απευθείας φάουλ του Σάμαρη (βρήκε λίγο τη μπάλα και ο Αναστασόπουλος). Το παιχνίδι, παρά τον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο, ήταν αρκετά καλό και γρήγορο, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν.

Νέα μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι νεοσμυρνιώτες στο 32΄, όταν ο Κολοβός δεν κατάφερε να νικήσει τον Αναστασόπουλο. Σειρά την Κέρκυρας να φτάσει μία ανάσα από την ισοφάριση στο 34΄, με τον Κυβελίδη να μην μπορεί να σκοράρει από εξαιρετική πλεονεκτική θέση. Το 1-1, όμως, ήρθε για τους «Φαίακες» στο 38΄ με το σουτ του Γκέσιου, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Γιαννακόπουλου.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος απείλησε με τον Γουνδουλάκη στο 52΄, ενώ στο 78΄ ο γκολκίπερ του Πανιωνίου, Γιαννακόπουλος, έκανε μεγάλη απόκρουση στο τετ-α-τετ με τον Κυβελίδη. Ο Γκέσιος, όμως, είχε την τελευταία λέξη στο παιχνίδι, καθώς στο 82΄ πέτυχε το γκολ της νίκης των γηπεδούχων (2-1), χάρη στο οποίο η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα διατήρησε ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες που έχει για να μείνει στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις