Με επιτυχία στέφθηκε το All Star των γυναικών

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 17:10
ΕΟΠΕ

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι ελληνίδες και ξένες αθλήτριες που συμμετείχαν στο εφετινό All Star Game, που διεξήχθη στην Ηγουμενίτσα.

A- A A+

 

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι ελληνίδες και ξένες αθλήτριες που συμμετείχαν στο εφετινό All Star Game, που διεξήχθη στην Ηγουμενίτσα.

Η γιορτή του γυναικείου βόλεϊ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου». Οι κορυφαίες βολεϊμπολίστριες, όπως προέκυψε από τη ψηφοφορία που προηγήθηκε, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, με νικητή το άθλημα.

Η εφετινή διοργάνωση τελέστηκε με την υποστήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Άλμα Ζωής-Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού» και ήταν αφιερωμένη στην ενημέρωση, αλλά και την πρόληψη της ασθένειας.

Οι δύο ομάδες πήραν από ένα σετ, ενώ στο τρίτο, όπου αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες, το σκορ έμεινε στο 14-14.

Στην ομάδα των Ελληνίδων All Star συμμετείχαν οι: Αρτακιανού (Ηρακλής), Βαρουδάκη (Μαρκόπουλο), Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Γιακουμή (Ολυμπιακός), Γιοβάνη (Βριλήσσια), Κιόση (Τράχωνες), Κουντουρά (Παναθηναϊκός), Κωνσταντινίδου (Ανατόλια), Λαμπρούση (Ηρακλής Κηφισιάς), Μερτέκη (Μακεδόνες), Παπαφωτίου (ΑΕΚ), Σαλούστρου (ΟΠΕΡ), Στράντζαλη (Ηρακλής). Προπονητές ήταν οι Μαρία Αθανασιάδου και Κώστας Παπαδόπουλος.

Οι ξένες All Star που πήραν μέρος ήταν οι: Κις (ΑΕΚ), Κομλένοβιτς (Ανατόλια), Κορτέζ (ΟΠΕΡ), Λέτο- Μπιόλο (Τράχωνες), Νέσιτς (Τράχωνες), Νίκιτς (Μαρκόπουλο), Πέρεζ (Παναθηναϊκός), Πέτροβιτς (ΔΑΣΩ), Ντε Σόουζα (Ηρακλής Κηφισιάς), Τένεβα (Ολυμπιακός), Τρατς (Ολυμπιακός). Προπονητές ήταν οι Γιάννης Καλμαζίδης και Γιάννης Βαμβέσος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις