Μίτσελ: «Μακάρι να ξυπνήσει το τέρας μέσα μας»

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 22:52
ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

A- A A+

Την ευχή η ήττα από τη Λεβάντε να κάνει...καλό στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μίτσελ με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τη Ξάνθη.

«Μακάρι να ξύπνησε το τέρας μέσα μας» είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε: «Δεν μπορούμε να στεκόμαστε στο ότι είμαστε πρωταθλητές στην Ελλάδα και η καλύτερη ομάδα. Πρέπει να δείξουμε περισσότερα πράγματα στην Ευρώπη εάν θέλουμε να πάμε μπροστά».

Είπε ακόμη ότι οι μεγάλες ομάδες δεν στέκονται σε μία μεγάλη ήττα ή αντίστοιχη νίκη, ενώ για τη συνέχεια επισήμανε: «Το πιο δύσκολο είναι να δεχθούμε το λάθος που κάναμε και να μάθουμε από αυτό, έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσουμε για να μην μας συμβεί ξανά το ίδιο. Αυτό εάν θέλουμε να παίζουμε σε τέτοιο υψηλό επίπεδο. Στην Ελλάδα είμαστε η πρωταθλήτρια ομάδα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και τα πράγματα είναι πιο εύκολα για εμάς. Όταν, όμως, παίζουμε στην Ευρώπη είμαστε μία ακόμη ομάδα. Πρέπει να παλεύουμε πάντα για το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Δεν έδειξε, πάντως, να θεωρεί ότι η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί οριστικά: «Πιστεύω στα θαύματα, αλλά προέχει για μας η αναμέτρηση με τη Ξάνθη. Είναι πάρα πολύ χρήσιμο για εμάς να παίξουμε καλά σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να το χρησιμοποιήσουμε ως προετοιμασία μας πριν από τη ρεβάνς με τη Λεβάντε».

Δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα στον αγώνα με τους Ισπανούς: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Ο τρόπος με τον οποίο στήριξαν την ομάδα ήταν πραγματικά απίστευτος. Σε ένα ματς, μάλιστα, που δεν πήγαμε καλά. Μπορώ να πω ότι μας έδωσαν ένα καλό μάθημα, διότι μας έδειξαν ότι δεν πρέπει να σταματάμε ποτέ και να προσπαθούμε έως το τέλος. Είναι φίλαθλοι οι οποίοι μας δίνουν ένα καλό μάθημα. Πρέπει να τους ακολουθήσουμε και εμείς. Με την καλή έννοια, είναι επαναστάτες».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις