Γ. Μπαρτζώκας: «Τέλειο παιχνίδι από τον Κάιλ Χάινς»

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 20:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας.

A- A A+

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Μόσχα επί της Κίμκι κράτησε «προσγειωμένο» τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τον αγώνα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα του, ενώ χαρακτήρισε «τέλειο» το παιχνίδι του Κάιλ Χάινς. «Ήταν μια πολύ σκληρή και σημαντική νίκη για μας. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η αντίπαλός μας έκανε εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές ασίστ και επιθετικά ριμπάουντ», είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

«Είχαμε, όμως, υπομονή, βρήκαμε σωστές επιλογές στην επίθεση και όταν βελτιώθηκε η άμυνά μας το παιχνίδι γύρισε προς το μέρος μας. Η νίκη μας γίνεται πιο σημαντική, εάν αναλογιστεί κανείς ότι η Κίμκι ηττήθηκε για πρώτη φορά εφέτος στην έδρα της. Τώρα βλέπουμε το μέλλον μας στη διοργάνωση με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε».

Κατέληξε λέγοντας: «Ο Κάιλ Χάινς έκανε τέλειο παιχνίδι, αλλά επίσης ήταν πολύ καλοί και οι Σλούκας, Σπανούλης, Άντιτς. Χάσαμε στον τελικό του κυπέλλου, αλλά κάποια πράγματα που έγιναν ήταν έξω από το μπάσκετ. Μας πλήγωσε σίγουρα αυτή η ήττα, αλλά ο αθλητισμός είναι έτσι. Πρέπει να προχωράς μπροστά και σήμερα ήμασταν πραγματικά πολύ ανταγωνιστικοί».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις