«Μισή» πρόκριση παίζει στη Ρωσία με την Κίμκι ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 11:14
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιώργος Μπραρτζώκας μιλάει με τους παίκτες του κατά τη διάρκεια τάιμ άουτ.

A- A A+

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας θα αντιμετωπίσει σήμερα την Κίμκι ο Ολυμπιακός στη Μόσχα (17:30, Novasports).

Στην έδρα που η Κίμκι δεν γνωρίζει τι θα πει ήττα σε όλες τις διοργανώσεις που έχει δώσει εντός κι εκτός των συνόρων, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να «αποδράσουν» με τη νίκη, που θα τους βάλει σε «θέση οδηγού» σε ό,τι αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης.

YOUTUBE/EUROLEAGUE

Η προαναγγελία του 6ου ομίλου

Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν στην αυλαία του πρώτου γύρου του Top 16 να «αφήσουν πίσω τους» την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό και τα όσα έγιναν στη διάρκειά του και να πάρουν αυτό που θέλουν απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της εφετινής Ευρωλίγκας.

Οι Ρώσοι μετρούν 4 νίκες και 2 ήττες στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ 3-3. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2009/2010. Όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας «πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε με τον Παναθηναϊκό, δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι αν θέλουμε να έχουμε νικηφόρο αποτέλεσμα.»

Απών θα είναι ο τραυματίας Δημήτρης Μαυροειδής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις