Αύριο η δίκη του Πιστόριους

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 21:06
Reuters/STRINGER

Ο Όσκαρ Πιστόριους, ο διάσημος παραολυμπιακός σπρίντερ από τη Νότια Αφρική, παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

A- A A+

Το πρωί θα βρεθεί στο δικαστήριο της Πρετόρια ο Όσκαρ Πιστόριους, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το φόνο της συντρόφου του τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο παραολυμπιονίκης πέρασε από εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή κατανάλωσε αλκοόλ, ενώ το απόγευμα τον επισκέφθηκε στη φυλακή ο δικηγόρος του.

REUTERS
Για ανθρωποκτονία παραπέμπεται ο Όσκαρ Πιστόριους

Ο Όσκαρ Πιστόριους, ο διάσημος παραολυμπιακός σπρίντερ από τη Νότια Αφρική, παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Ο δικαστής έκρινε ότι οι ισχυρισμοί του περί ατυχήματος όσον αφορά στον θανάσιμο πυροβολισμό της φίλης του, Ρέβα Στέενκαμ, μέσα στο σπίτι του, δεν ευσταθούν.

Κατά την έξοδό του από το κρατητήριο ο Κένι Ολντγουέιτζ έκανε μια σύντομη δήλωση για την κατάσταση του πελάτη του. «Είναι πολύ καλά. Φορτισμένος συναισθηματικά, αλλά κρατάει. Θα τα πούμε στο δικαστήριο το πρωί της Παρασκευής,» είπε.

REUTERS

Εν τω μεταξύ η εταιρεία αθλητικών ειδών Νike, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς του αθλητή, αποφάσισε να αποσύρει τη διαφήμιση με τον Πιστόριους, μετά τις εις βάρος του κατηγορίες. Τραγική ειρωνεία; Το σλόγκαν της διαφήμισης ήταν «είμαι η σφαίρα στην θαλάμη»!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις