Ευχαριστημένος και αισιόδοξος ο Φέργκιουσον

Τσάμπιονς Λιγκ
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 01:19
EPA/KOTE RODRIGO

Έχουμε δύσκολη αποστολή μπροστά μας, όμως ο στόχος της πρόκρισης είναι εφικτός, υπογράμμισε ο σερ Άλεξ.

A- A A+

Απολύτως ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον, από την ισοπαλία που απέσπασαν οι «μπέμπηδες» στη Μαδρίτη.

«Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης, αλλά όλα είναι ανοικτά. Πιστεύω πως θα σκοράρουμε στη ρεβάνς, αλλά η Ρεάλ είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Έχουμε δύσκολη αποστολή μπροστά μας, όμως ο στόχος της πρόκρισης είναι εφικτός,» υπογράμμισε ο σερ Άλεξ.

«Ο Ντε Χέα έκανε μερικές φανταστικές αποκρούσεις, αλλά κι εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πάλι. Δεν μου άρεσε το ότι στο πρώτο ημίχρονο μείναμε πίσω, τους δώσαμε χώρο και κυκλοφορούσαν την μπάλα στο ύψος της περιοχής μας. Όμως ευτυχώς διορθώσαμε τα πράγματα στο ημίχρονο, βάζοντας τον Γουέλμπεκ πάνω στον Αλόνσο,» πρόσθεσε.

Ο Φέργκιουσον δεν παρέλειψε να εκθειάσει έναν από τους καλύτερους… μαθητές του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ήταν απίθανη η κεφαλιά του Ρονάλντο. Ίσως ήταν δύσκολο για τον Κριστιάνο να παίξει απέναντί μας γιατί υπήρχαν πολλά συναισθήματα από τα έξι χρόνια που ήταν μαζί μας. Πάντως, είναι μεγάλη απειλή. Όταν παίρνει την μπάλα πρέπει να προσεύχεσαι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις