Η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 20:22
EPA/MANUEL BRUQUE

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλες (αριστερά) και ο Πάουλο Μασάδο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Λεβάντε για το Europa League.

A- A A+

Το καλό ευρωπαϊκό όνομα που έχει δημιουργήσει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός είναι και το πλεονέκτημά του εν όψει των αναμετρήσεων με τη Λεβάντε, δήλωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

«Πιστεύω ότι πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι το όνομα που έχει στην Ευρώπη. Έχει πολύ καλή θέση στην Ευρώπη η ομάδα,» υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός όταν δέχθηκε τη σχετική ερώτηση.

Σχολιάζοντας το ότι η νυν ομάδα του δεν έχει ακόμη νικήσει σε ισπανικό έδαφος, ο Μίτσελ τόνισε: «Όλα τα πράγματα αλλάζουν. Όπως η Λεβάντε δεν είχε ξαναπαίξει στην Ευρώπη, έτσι όλα μπορούν να γίνουν. Και στην Ελλάδα κάποτε ο πρωταθλητής έπαιζε προκριματικά και τώρα πάει απευθείας στους ομίλους. Όλα αλλάζουν».

Όσο για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στον αυριανό αγώνα, ο Μίτσελ δεν έδωσε σαφή απάντηση: «Θαυμάζω και τους δύο συλλόγους. Πιστεύω ότι η Λεβάντε έφτασε εδώ εξαιτίας της καλής διαδρομής που έχει κάνει. Τα έχει πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές».

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Μασάντο, ο οποίος θεωρεί αβαντάζ την παρουσία του Μίτσελ. «Είναι ένα πλεονέκτημα για μας, ξέρει πολύ καλά την Λεβάντε, ξέρει πολύ καλά το πρωτάθλημα και αυτό μας βοηθά να προετοιμάσουμε το παιχνίδι».

Για τον αυριανό αγώνα τόνισε ότι «ο Ολυμπιακός όπου κι αν πηγαίνει είναι για να κερδίσει. Προτιμώ να σκέφτομαι παιχνίδι με παιχνίδι. Ο αγώνας είναι μοιρασμένος και οι πιθανότητες 50%-50%. Εμείς ήρθαμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις