Παρουσιάστηκε στον Τύπο ο Φιγκερόα

Στόχος του Αργεντινού να παρατείνει την παραμονή του και μετά το καλοκαίρι
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 16:48
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

A- A A+

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε σήμερα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά της, Λουτσιάνο Φιγκερόα. Τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή παρουσίασε ο γενικός αρχηγός των «πρασίνων», Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Φιγκερόα θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Μπορεί τώρα να μην είναι στα καλύτερά του αλλά πιστεύω ότι σε 3-4 εβδομάδες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ένα σέντερ φορ με μεγάλες προδιαγραφές, που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στους στόχους μας, να παίξουμε στα πλέι οφ και να βγούμε στην Ευρώπη,» δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο Φιγκερόα είπε ότι επέλεξε τον Παναθηναϊκό επειδή «… πρόκειται για μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και είναι ένας σύλλογος που μου έδειξε εμπιστοσύνη σε μία περίοδο που είχα τραυματισμό».

Όσο για την άποψη που έχει σχηματίσει για το νέο σύλλογό του; «Βλέπω την ομάδα να θέλει να κάνει τα πράγματα καλά, να πάει μπροστά αν και είναι δύσκολα. Είδα ότι αυτό το ματς δεν ήταν από τα καλύτερα. Όμως εγώ δεν έχω έρθει για να ρίξω φταίξιμο σε κανέναν. Το βασικό να είμαστε όλοι ενωμένοι και μαζί για να πάει ο Παναθηναϊκός μπροστά».

Ως προσωπικό στόχο, ο Αργεντινός επιθετικός θα επιδιώξει «να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου για να κάνω το καλύτερο και να μην περιορίσω την παρουσία μου για 4-5 μήνες, αλλά αν έχω τη δυνατότητα να παραμείνω για μεγαλύτερο διάστημα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις