Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2003 07:01
UPD:07:16
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους τις πρωϊνές ώρες, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 14 έως 27 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, σε όλη τη χώρα αρχικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή