Το ντέρμπι των Θρύλων

Ρεάλ εναντίον Γιουνάιτεντ σε πρόωρο τελικό στο «Μπερναμπέου»
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 12:46
REUTERS/JUAN MEDINA

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια προπόνησής τους, παραμονές του αγώνα εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο γήπεδο Βαλντεμπέμπας, έξω από τη Μαδρίτη.

A- A A+

Δύο αναμετρήσεις που υπόσχονται πλούσιο θέαμα περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι των ευρωπαϊκών Θρύλων και τη Σαχτάρ να υποδέχεται στο Ντόνετσκ τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα διεξαχθεί ένας αγώνας που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τελικός της διοργάνωσης. «Βασίλισσα» εναντίον «κόκκινων διαβόλων», λοιπόν, σε ένα παιχνίδι όπου το άκουσμα και μόνο των ονομάτων προοιωνίζεται μια απολαυστική βραδιά.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα προσπαθήσει να θέσει τις βάσεις της πρόκρισης για να «σώσει» μια χρονιά που εξελίσσεται σε «καταστροφή» στην Ισπανία, απέναντι στην πρωτοπόρο και μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση της πρέμιερ λιγκ.

Στο ντέρμπι των… πάγκων, ο Μουρίνιο δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα εκτός της, δεδομένης πάντως, απουσίας του τραυματία Κασίγιας, ενώ ο Άλεξ Φέργκιουσον έχει τους πάντες ετοιμοπόλεμους, αφού στη διάθεσή του τέθηκαν και οι Έβανς, Τζόουνς.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται όμως και στην Ουκρανία, όπου θα τεθούν αντιμέτωπες δύο φύσει επιθετικές ομάδες. Η Σαχτάρ έχει πάντως να επιλύσει το πρόβλημα της αγωνιστικής απραξίας από τις 30 Νοεμβρίου, ενώ ο Γουίλιαν παραχωρήθηκε στην Ανζί και ο Κούτσερ είναι τραυματίας.

Από την πλευρά της, η εντυπωσιακή Ντόρτμουντ του Γιούργκεν Κλοπ ολοκλήρωσε την φάση των ομίλων αήττητη απέναντι σε ομάδες όπως η Ρεάλ, η Τσέλσι και ο Άγιαξ, αλλά προέρχεται από ένα απρόσμενο και βαρύτατο εντός έδρας 1-4 από το Αμβούργο.

Ο Κλοπ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκουντογκάν και Γκρόσκροϊτς που ταλαιπωρείται από πνευμονία, ενώ ο Σμέλτσερ ταξίδεψε στην Ουκρανία αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 21:45.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις