Νυχτερινός περίπατος της Γιουβέντους στη Γλασκόβη

Οι πρωταθλητές Ιταλίας σκέφτονται ήδη τον επόμενο αντίπαλό τους
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 23:52
EPA/BRIAN STEWART

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας πέρασε από τη Γλασκόβη με την άνεση και το στιλ που αρμόζει στην ιστορία της, επικρατώντας της Σέλτικ με 3-0.

A- A A+

Η Γιουβέντους έγινε η πρώτη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ που, ουσιαστικά, προκρίθηκε από τον πρώτο αγώνα στους «οκτώ» της διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας πέρασε από τη Γλασκόβη με την άνεση και το στιλ που αρμόζει στην ιστορία της, επικρατώντας της Σέλτικ με 3-0, χάρις στα γκολ των Μάτρι (3΄), Μαρκίζιο (77΄) και Βούτσινιτς (83΄).

Πριν οι ομάδες «ζεσταθούν» οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα απέναντι στη Σέλτικ, που είχε να αντιμετωπίσει τη σημαντική απουσία του Σαμαρά: στο 3ο λεπτό, στη σέντρα του Πελούζο ο Άμπροουζ δεν κατόρθωσε να απομακρύνει και ο Μάτρι πλάσαρε τον Φόρστερ για το 0-1.

Η Γιουβέντους κρατούσε εύκολα το αποτέλεσμα χάρις στην πείρα και την κλάση της, αλλά όταν της παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες δεν χαρίστηκε στους Κέλτες. Έτσι, στο 77΄ ο Μάτρι βρήκε τον Μαρκίζιο, ο οποίος απέφυγε τον Γουίλσον και νίκησε για δεύτερη φορά τον Φόρστερ.

Οι «μπιανκονέρι» δεν είχαν όμως τελειώσει, κι έτσι στο 83΄ ο Μαρκίζιο επωφελήθηκε από το λάθος του Άμπροουζ και πάσαρε στον Βούτσινιτς, ο οποίος τελείωσε την προσπάθεια με ωραίο σουτ και επέτρεψε στην ομάδα του να επιστρέψει στο Τορίνο θριαμβεύτρια από το «Celtic Park».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις