«Θερμό» επεισόδιο Φάμπρι-παικτών στην Παιανία

Ο Ισπανός υπερέβη τα εσκαμμένα για πολλοστή φορά
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 16:50
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φάμπρι Γκονζάλες

A- A A+

Η… σουρεαλιστική κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στην Παιανία εξαιτίας της συμπεριφοράς του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Φάμπρι Γκονζάλες, σήμερα έφτασε κοντά στα όριά της.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τις παρατηρήσεις σε έντονο ύφος προς τον Πίντο, κατά τη διάρκεια του οικογενειακού παιχνιδιού. Τότε παρενέβη ο Εσπάρθα, ο οποίος φέρεται ειπών στον Φάμπρι «εγώ έκανα λάθος, μην του συμπεριφέρεσαι έτσι».

Τότε ήταν που ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βγήκε εκτός ορίων. Ουρλιάζοντας, άρχισε να απευθύνεται με σκαιό τρόπο στους δύο ποδοσφαιριστές, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είχαν μείνει… αγάλματα από την έκπληξη. Λίγο αργότερα, όταν ο Ίβηρας συνειδητοποίησε την έκταση του ατοπήματός του, ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει πρόβλημα με κανέναν.

Στο επεισόδιο. σύμφωνα πάντοτε με πηγές προσκείμενες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενεπλάκη και ο Σο, ο οποίος φέρεται να διαμήνυσε στον προπονητή του, σε έντονο ύφος μάλιστα, πως ήταν η τελευταία φορά που ενήργησε κατ΄ αυτό τον τρόπο και ότι στο μέλλον οι ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να ανεχθούν παρόμοια συμπεριφορά.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από την πλευρά της, προσπάθησε να υποβιβάσει την έκταση του γεγονότος και με ανακοίνωση που εξέδωσε διέψευσε το συμβάν, κάνοντας λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Η ανακοίνωση:

«Μετά και τα νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που περιγράφουν ανύπαρκτα επεισόδια στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, είναι πλέον σαφές ότι υπάρχουν κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό.

Τα όσα περίεργα περιγράφονται σε - ως επί το πλείστον ανυπόγραφα κείμενα - στο Διαδίκτυο αποτελούν προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις