Δεσμεύσεις Αν. Λυκουρέντζου έναντι των κατοίκων της Πάρου

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 15:12
Eurokinissi/ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ_ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος

A- A A+

Δεσμεύσεις έναντι των κατοίκων της Πάρου για άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων στελέχωσης του Κέντρου Υγείας του νησιού ανέλαβε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος σε συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Χρήστο Βλαχογιάννη, αλλά και τον δήμαρχο Αντιπάρου Γιάννη Λεβεντάκη.

«Δεσμεύομαι ως υπουργός Υγείας στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της στελέχωσης του Κέντρου Υγείας, της αντιμετώπισης των διακομιδών και βεβαίως της καλής συνεργασίας με την κεντρική υπηρεσία του υπουργείου και το γραφείο του υπουργού, ώστε να μπορούμε να δίνουμε λύσεις κατά προτεραιότητα στις έκτακτες περιπτώσεις», τόνισε ο κ. Λυκουρέντζος.

YOUTUBE/ANEXARTITOIELLINES
Ο Π. Καμμένος για το Κέντρο Υγείας Πάρου

Δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Πάρου

Είχε προηγηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο κατά την οποία κάτοικοι και φορείς του νησιού κατήγγειλαν πως το Κέντρο Υγείας στερείται παιδιάτρων και γιατρών άλλων βασικών ειδικοτήτων, όπως ορθοπεδικών.

Ο  υπουργός Υγείας δήλωσε ακόμη ότι έχει εξασφαλιστεί με πράξη Υπουργικού Συμβουλίου η προκήρυξη 200 και πλέον θέσεων για ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ), όπως επίσης και για ιατρούς με ειδικότητες οι οποίες απαιτούνται, προκειμένου να λειτουργήσουν συγκεκριμένες μονάδες των νοσοκομείων μας.

Όπως είπε, «η πράξη εκδίδεται σήμερα και αμέσως ακολουθεί η σχετική προκήρυξη ούτως ώστε να μην κλείσει ένα κρεβάτι εντατικής». 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή