Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2003 07:01
A- A A+

Αρχικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Δευτέρα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βορειοδυτικοί έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από

15 έως 31 βαθμούς και στα νησιά από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σπορδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο βορειοανατολικό Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απo 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή