Β. Βαρδινογιάννης: Καταγγέλλει προσπάθεια σύνδεσής του με τη διαπλοκή

Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2003 19:16
A- A A+

Ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης, πρόεδρος της Mότορ Οϊλ, με γραπτή ανακοίνωση του, καταγγέλλει υστερόβουλη προσπάθεια σύνδεσης του ονόματός του με τη διαπλοκή.

Παράλληλα, επαναλαμβάνει ότι η συμφωνία Πετρόλα-ΕΛ.ΠΕ. είναι πολιτική κίνηση, αλλά τονίζει πως η εταιρεία του θα έχει καλή συνεργασία με τις άλλες δύο στην αγορά πετρελαίου.

«Τελευταίως ορισμένοι, είτε υστερόβουλα είτε ανεύθυνα, προσπαθούν να συνδέσουν το όνομά μου με την διαπλοκή. Προκαλώ δημόσια να αναφέρουν με στοιχεία συγκεκριμένη περίπτωση διαπλοκής μου είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τη Νέα Δημοκρατία είτε με άλλο κόμμα.

Αυτός που προσπάθησε να με συνδέσει με την διαπλοκή, καταδικάστηκε πρόσφατα από την ελληνική δικαιοσύνη. Η ισοπέδωση του επιχειρηματικού κόσμου με την διαπλοκή χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, βλάπτει τη δημοκρατία και την εθνική οικονομία.

Η συμφωνία ΕΛ.ΠΕ.-Πετρόλα επαναλαμβάνω ότι είναι πολιτική κίνηση και αφορά την εθνική οικονομία, την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Η Mότορ Οϊλ έχει και θα συνεχίσει να έχει αγαθή συνεργασία με τα ΕΛ.ΠΕ. και την Πετρόλα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή