Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 03 Ιουνίου 2003 07:01
UPD:07:06
A- A A+

Αρχικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 14 έως 32 βαθμούς και στα νησιά από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη σε ολη τη χώρα αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλα τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, αλλά βαθμιαία στα ανατολικά θα γίνουν βόρειοι μέτριοι και απο το βράδυ στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νόμου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, τις απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή